sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Uusin kirjahankintaniTässä uusin kirjahankintani. Ostin tämän kirjan viime maanantaina hammaslääkärireissullani Oulunkylän ostarilta. Sain sen alehintaan.

TYYLIKKÄÄT KORTIT HELPOSTI OMIN KÄSIN, ovh. 33 e, alennettu hinta 15 e.
Näin kirjaa on mainoksis
sa esitelty:

"Brittiläisen korttien tekijän ja askarteluohjaajan Julie Hickeyn edellinen kirja (Uudet & näppärät kortti-ideat, 2005) on ollut myyntimenestys sekä kotimaassaan että Suomessa. Hänen uudessa kirjassaan on jälleen runsaasti raikkaita ideoita tyylikkäisiin kortteihin. Aluksi esitellään korttien tekoon sopivat materiaalit ja työvälineet sekä joitakin keskeisiä työtapoja, joita noudattamalla kortit valmistuvat nopeasti ja niistä tulee siistejä. Kirjan toinen osa sisältää uusia korttimalleja, joita voi valmistaa seuraamalla kolmea helppoa työvaihetta. Punaisena lankana ovat askartelua helpottavat ja nopeuttavat niksit, jotka mahdollistavat myös pienimuotoisen sarjatuotannon. Näin syntyvät kätevästi esimerkiksi joulu- tai kutsukortit. Korttimallien teemoina ovat lisäksi mm. syntymäpäivät, pääsiäinen, uusi vauva ja uusi koti."

Kirjan on suomentanut Pirkko Niemistö ja se on ilmestynyt elokuussa 2006.


Takakansi on tällainen.

3 kommenttia:

 1. Mitä olet kirjasta tykännyt? Minä pidän Julie Hickeyn tyylistä kovasti, minulla on kyseisen kirjan lisäksi hänen aikaisempikin suomeksi ilmestynyt kirjansa, 'uudet & näppärät kortti-ideat' =)

  VastaaPoista
 2. No niin, päästiin siis vaihtamaan uudelleenkin, eli olen Leimakuun parisi! Missäs sinun leimakuvasi olisivat näkyvillä? Minun löytyvät blogin oikeanpuoleisessa sivukaistaleessa olevasta linkistä.

  VastaaPoista
 3. Minkkis, olen samaa mieltä, kirja on hyvä perusohjekirja korttien tekijälle. Siinä on onnistumista auttavia ohjeita ja vinkkejä sekä joitakin malleja, joita voi hyvin soveltaa omaankin käyttöön. Ehkä kokonaisuus on hieman aneeminen ja kaavamainen, mutta jokaisenhan pitää itse löytää oma tyylinsä. Kannattava ostos kaikenkaikkiaan.

  "pappi puikoissa", laitan kohtapuoliin leimasimet näkösälle kuten yksäreissä sovimme. :)

  VastaaPoista