torstai 12. maaliskuuta 2009

Korttiystäväni Minskun maaliskuun ensimmäinen kortti

Tiistaina 10.3.09 sain kaksi paksua kirjettä, joista toinen oli tuo Minkkiksen ATC-korttikirje ja toinen oli maaliskuun 1. kortti korttiystävältäni Minskulta.

Maaliskuun tehtävä oli tällainen:
"MAALISKUUN 1. LUONNOS

Askartele korttisi malliluonnoksen mukaisesti. Tee kortista "cd-kortti", mutta jos käytettävissäsi ei ole cd:tä, voit tehdä pyöreän osan mistä haluat, esim. paperista. Kortti tehdään parille myöhäisempää käyttöä varten, joten signeeraa kortti pienin kirjaimin mikäli haluat tekijän näkyvän. Tee kuva 3D tekniikalla. Muutoin materiaalit, värit, teema yms. ovat vapaasti valittavissasi. Muistathan laittaa lähetykseesi 3e:lla askartelumatskuja! "


Tällainen on Minskun kortti:


Aika muhkea kortti! Kiitos!Kuoresta löytyi vielä kaikenlaista muutakin mukavaa. Tarroja, transparentkuvia ja monenlaisia värikartonkeja. Kiitos kultainen Minsku!

3 kommenttia:

  1. Suuret kiitokset ihanasta lähetyksestäsi ja siunausta toivotan myös sinulle.

    VastaaPoista
  2. Mukava kuulla, että lähetys tuli perille:) Kortti on todellakin "liiankin muhkea", kun sattui ne tarratyynyt niin paksuja tuohon kuvaan. Laitahan toiveita tai ideoita, mitä matskua haluaisit. On niin vaikeaa päättää, enkä todellakaan ole varma, oliko näistä sinulle mitään iloa. Mutta oikein mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista