maanantai 23. maaliskuuta 2009

Askartelutavaravaihto

Osallistun nyt ensimmäisen kerran Askartelutavaravaihtoon. Idea on seuraavanlainen:
Kaikki osallistujat lähettävät
 • 2 kortti pohjaa ( tumma ja vaalea )
 • vähintään 4 erilaista nauhaa n.10-15 cm
 • 2-4 leima kuvaa tai muuta kuvaa (jollet omista leimakuvia, voi olla myös 3D-kuvia, mutta nämä kuvat eivät saa olla lehdestä leikattuja)
 • 2-4 valmista tekstiä tai sitten kirjaimia mistä voi koota tekstin
 • vähintään 4 erilaista tausta paperia kooltaan n.10x15 cm
 • lisukkeita esim. kukkasia, haaraniittejä, tageja jne.
 • jotain pientä namia mukaan
Paketti ei saa olla C5-kuorta suurempi ( voi olla helposti kuori).

Kortti pohjia ei saa olla enempää kuin 2 eli 1 tumma ja 1 vaalea ja muut ja leima ja muita kuvia 2-4 samoin kuin tekstejä tai sitten kirjaimia. Tausta papereita vähintään 4 erilaista, lisukkeita oman tunnon mukaan ja vähintään 4 erilaista nauhaa.

"Tarkoituksenasi on koota näistä materiaaleista taas vähintään yksi kortti ja näyttää se meille muille. On kiva nähdä mitä saamme toisten materiaaleista aikaiseksi."

Sain viikolla matskukirjeen Eikulta. Kiitos!
Tosi pullukkakirje piti sisällään vaikka mitä. Tässä kuvia kaikesta, mitä korttitehtävää varten sain. :)Näin paljon kivoja leimoja! Ja paperiosuus yms. on tässä:Värit eivät nyt tuossa paperimatskukuvassa ole aivan oikein.Sitten sain korttia varten tällaisia nauhoja ja pääsiäiskarkkeja.Tässä vielä kaikenlaista pientä kivaa kortin tekoon. Saa nähdä, mitä näistä kaikista syntyy. Korttimateriaali ainakin on monipuolista. Nyt sitten valitsemaan, mitä kaikkea käytän tästä runsaasta tarjonnasta. Kiitos Sinulle Eikku!

4 kommenttia:

 1. Voi miten kivan paketin olet saanut! :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten kivoja askartelutarvikkeita olet saanut! :)

  VastaaPoista
 3. Kiva, kun pidit lähetyksestä! Jännityksellä odotan, mitä tilpehööreistä muotoutuu käsissäsi :)
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoista materiaalia olet saanut,jännää mitähän saat niistä aikaseksi!!? :) Hyvää ja rauhallista viikonloppua! Miten tuohon nuoleen vai onko se visiiri,saa tuon nallen tai jonku muun kuvan!!? Se on niin hauska,mutta en osaa laittaa,pitäisi rautalangasta vääntää,kun en osaa kieltäkään!

  VastaaPoista