perjantai 27. maaliskuuta 2009

Kuvattomat mutta suuret kiitokset paksuista yllätyskirjeistä!

Tällä viikolla olen saanut monta paksua kirjettä. Kiitos teille kaikille, jotka olette postia minulle lähettäneet! Joudutte valitettavasti vähän aikaa odottamaan kuvia lähetyksistänne, sillä minulla ei nyt ole datakaapelia viikonlopun aikana käytettävissäni, enkä sen vuoksi pysty siirtämään kuvia tänne blogiini.

Nyt kävi nimittäin niin hassusti, että ilmeisesti jätin oman datakaapelini paikkaan, jossa kävin viikolla tekemässä eräistä valokuvistani PowerPoint-esityksen. Minulla ei ole omassa koneessani tätä ohjelmaa. Mielestäni keräsin kyllä mukaani kaikki tavarat pöydältä, jossa työskentelin, joten en ymmärrä, mihin tuo datakaapeli saattoi joutua. Kassissani sitä ei kuitenkaan ollut, kun olisin ruvennut laittamaan kuvia tähän blogiini.

Viikko on taas ollut mahdollisimman rasittava. Keskiviikkona jatkoin vielä tuon PowerPoin-esityksen tekemistä, sillä sen oli oltava valmis torstaina. En tarvinnut datakaapelia tiistain jälkeen, joten vasta tänään huomasin, ettei sitä ollutkaan missään. Sen verran kello kuitenkin silloin jo oli, etten voinut enää lähteä sitä etsimään. Toivon mukaan löydän sen maanantaina sieltä, missä kävin käyttämässä sitä PowerPoint-ohjelmaa. Harmillista kyllä uusi piuha maksaa kymmeniä euroja, joten en mielelläni lähtisi uutta ostamaan.

Kiitos seuraaville ystäville paksuista kirjeistä:

Pappi puikoissa lähetti Leimakuun vaihdossa taitavasti leimaamansa kuvat minulle niin, että sain ne jo tiistaina 24.3.09. Mukana oli lisäksi monta hienoa ylimääräistä leimakuvaa ja hyvännäköinen itämaisaiheinen kortti. Monet kiitokset!

Pirjolta tuli neljä tosi hauskannäköistä ATC-korttia EV-vaihdossa "Vauhdin hurmaa" sekä samasta aiheesta tyylikäs 3D-kortti + hienot lisukkeet. Kiitos, Pirjo!

Pääsiäisen Yllätysvaihdossa pikku Ronjalta tuli paksu kirje täynnä pääsiäisyllätyksiä. Kirje oli postissa (?) revennyt takaa keskeltä ja sitä oli teipillä kursittu kasaan, mutta kaikki sisältö varmaankin oli tallella. Monet kiitokset!

Kortti-ystävältäni Minskulta tuli maaliskuun toisena korttilähetyksenä pirteä pääsiäiskortti (kuva on jo Minskun blogissa nähtävissä) ja iso nippu papereita sekä pussillinen pientä pääsiäiskivaa ym. Kiitos paljon Sinulle, Minsku!

Maaliskuun 2. malli Kortti-ystävä -vaihdossa oli tällainen:


Kuvat näistä kaikkien kirjeiden sisällöistä sitten myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. No onpa hyvä, että posti tuli perille ja laatukin kelpasi :).

    VastaaPoista
  2. täältä voit tarkistaa onko paketissa ollut kaikki mukana (ronjan)
    http://www.maajuelo.vuodatus.net/blog/1867832

    VastaaPoista