tiistai 17. maaliskuuta 2009

Leimailutaivaan Leimailumessut 15.3.09Leimailutaivaan ja siis Taavan & Kump. järjestämät Leimailumessut keräsivät Kurkimäen korttelitaloon viime sunnuntaina lähemmäs kaksisataa innokasta leimailijaa. Asiaan liittyvää tavaraa esittelivät useat myyjät, kaukaisimmat aina Saksasta asti.

Leimoja ja kaikkea leimailuun liittyvää oli runsaasti tarjolla. Esilleasettajien pöydät notkuivat näitä korttiaskarteluun liittyviä ihanuuksia houkutellen useimpia kävijöitä jopa ylittämään etukäteen suunnittelemansa ostobudjetin.Demonstraatiot innostivat kävijöitä ostamaan tuotteita, joista he eivät ehkä ennen messuille tuloaan olleet tienneet edes olleen olemassakaan.Esillä oli myös valmiita töitä, joita messuvieraat saivat vapaasti ihailla ja asettaa tavoitteekseen tehdä yhtä kaunista jälkeä omissa töissään.


5 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia olet ottanut leimailutaivaasta:)

  VastaaPoista
 2. Onhan sinulla kivoja leimasimia, eikä taida päällekkäisyyksiä minun leimasimieni kanssa? Katselin, että tuo 114:n tyttönen (hanhineen, vai mitä ne ovat?) ja 121:n PennyB-pariskunta olisivat mieleisiä. Mitäpä sinä ottaisit minulta?

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Maaret. :)

  Pappi puikoissa, laitoin Sinulle kommenttiin niiden leimasimien numerot, joista olisi kiva saada leimoja.

  VastaaPoista
 4. Voi että näyttää ihanalta tapahtumalta tuo Leimailutaivas!! Oikein tuli innostus päästä mukaan tuollaiseen tapahtumaan näkemään ja ostamaan kaikkea ihanaa :). Koskahan on seuraava Leimailutaivaan tapahtuma? Ja missä?
  Mukavaa, että sinäkin olet mukana Toveri huhtikuussa :), minäkin ilmoittauduin mukaan.

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka ihanalta tuo Leimailutaivas näyttää! Minäkin tahdon mukaan ihailemaan ja ostamaan kaikkea ihanaa! Koskahan ja missä mahtaa olla seuraava Leimailutaivas?
  Mukavaa, että olet mukana Toveri huhtikuussa, minäkin ilmoittauduin siihen.

  VastaaPoista