torstai 5. maaliskuuta 2009

SAYn yllätysTänään hieman ankean tuntuisena talvipäivänä SAYn maaliskuun ensimmäinen yllätyskirje ilmaantui minua ilahduttamaan. Ja mitä kaikkea tuo kirje taas sisälsikään! Mukana oli myös kaunis varmaankin juuri SAYn tekemä kortti, joka sisälsi keväisiä vihreitä ajatuksia, sitten kirjeessä oli vihreän teemalla erilaisia hienoja erikoipapereita, jänniä tarroja ja koirakiiltokuvia, joiden joukossa oli kuvia myös ns. lassiekoirista, siis collieista, jota Nalle Puhkin edustaa.

´

Harvoin olenkin nähnyt kiiltokuvia collieista. Mikku-kisuli sai vitamiiniherkkupatukan - oliskohan Saylläni myös kissa? Olisikohan paperinukketyttö SAYn omaa käsialaa? Iso pussillinen kukanterälehtiä ja pieni söpönen leimasin ja pirteä rintamerkki kruunasivat lähetyksen. Monet kiitokset kultainen SAY! "Ilo on jaettuna moninkertainen" lukee rintamerkissä. Näin varmasti on.

Tällaisen kortin sain SAYltä tänään. Kiitos SAY!

2 kommenttia:

  1. Hei Marja-Leena!
    Kyllä kortti ja paperinukke olivat omaa käsialaani. Paperinukesta tuli vähän hassu, kun ei niitä ole tullut tehtyä vuosiin :D Kun bongasin koirakiiltokuvat kaupassa tuli minulla heti mieleen toisessa blogissasi näkemäni Nalle-Puh ja oli pakko ostaa ne sinulle :) Ne onkin todella suloisia kiiltokuvia :)
    Ole hyvä vain lähetyksestä, ilo on minun puolellani :)

    T:salainen ystäväsi

    VastaaPoista