tiistai 31. maaliskuuta 2009

Omat leimani maaliskuun Leimakuu-vaihdossa

Tällainen leimoja sisältänyt kirje on mennyt nimimerkille "Pappi puikoissa":Näyttää siltä, että vaikka mukana ovat nuo sovitut 20 leimaa ja jokunen ylimääräinen sekä lisukkeet, niin olen unohtanut laittaa mukaan itse tehdyn leimakortin. Se puuttuu nyt kuvasta ja lähtee täältä sitten jälkijunassa. Anteeksi kiireeni ja unohtamiseni.

6 kommenttia:

 1. Oh, sinulla on tainnut kiirettä pitää :D! Mutta tosi hieno lähetys, ja isot kiitokset kaikista hienoista lisukkeista kanssa. Nyt ei kun värittelemään vaan :). - Tyttö ja hanhet -leimat ovat minusta oikein hienosti onnistuneet, ja soveltuvat hyvin käytettäviksi muulloinkin kuin jouluna. (Vaikka pääsiäisenäkin: ei kai se linnun "laji" niin tarkkaa ole, ja kädessä oleva kulkuskeppihän käy hyvin virpomisvitsasta :D.)

  VastaaPoista
 2. Hei! Täällä huhuilee toveri huhtikuu! Mukava tutustua!

  VastaaPoista
 3. Hei! Kiva, että tulit käymään. Tule toistekin!

  VastaaPoista
 4. Siis Tanjalle: Hauska tutustua myös minun mielestäni!

  "pappi puikoissa": Totta,kyllä tuo tyttö pääsiäiskorttiinkin ihan hyvin käy. Ja auts, en ole vieläkään muistanut laittaa Sinulle sitä lähetyksestä unohtunutta korttia. Täytyy huolehtia nyt, että se tulee sentään pääsiäiseksi!

  Hyvää viikonvaihdetta kaikille!!

  VastaaPoista
 5. Olen saanut materiaali postia ja olen kuvannutkin ne mutta laitan sitten kuvaa kun teen sen kortin näistä, odottaa pöydälläni kaikkea ihanaa olit laittanut että oli ihan vaikeaa valita minkälaisen kortin tekisin.
  on vielä mietintä myssyn alla suuri kiitos sinulle.

  VastaaPoista
 6. Hauska kuulla, että kirjeeni on löytänyt perille. Kiva myös nähdä, minkälaisen kortin sitten teet.

  VastaaPoista