tiistai 3. helmikuuta 2009

Jouluksi 2008 piirtämäni uniikkikortit

Olen ajatellut muokata blogini Muista leikkiä aivan uudenlaiseksi. Saattaa olla, että vanhat tekstit silloin häviävät. Siirrän sen vuoksi joulukortteihini liittyvän tekstin sieltä kokonaisuudessaan tänne.

Katsotaan nyt, miten tällainen siirto onnistuu.

Joulukorttien aika

19.12.08 perjantai

Tänään on sitten viimeinen päivä laittaa joulukortit postiin, jos haluaa niiden ehtivän jouluksi perille.

Laitoin kyllä maanantaina siinä punaisessa postin kuoressa pinkan itse piperrettyjä enkelikortteja maailmalle, mutta osoitekirjani on edelleen kateissa, joten joudun ilmeisesti jälleen laittamaan osan tervehdyksistä sähköpostilla tai peräti tekstiviestinä niille, joiden osoite ei ole muistissani.Tässä kuvia muutamista tekemistäni enkelikorteista.

Jasminen kolmivuotisen sairausjakson aikana en piirtänyt ainuttakaan joulukorttia enkä tainnut pahemmin lähettää oikeita kaupasta ostettuja joulukorttejakaan. Olimme niin usein sairaalassa, että tavallinen elämä unohtui jonnekin alitajunnan takamaille. Nyt pitäisi osata asennoitua jälleen ns. normaaliin tapaan elämään ja suhtautua jouluun normaalilla tavalla ja viettää joulua normaaliin tapaan ja lähettää kortteja normaaliin tapaan ja paketoida lahjoja normaaliin tapaan ja jne.Posti on tasaiseen tahtiin tiputellut kortteja postiluukustamme. Aika monta on tullut juuri niiltä ihmisiltä, joiden osoitetta en ole löytänyt muistikirjoistani. Jos olet ystäviäni, joka odottelet korttia minulta, niin ota tästä tämä enkelikuva hyvän joulun toivotuksenani sinäkin ja laita osoitteesi vaikka tekstiviestinä minulle, sillä kuka tietää, milloin taas löydän sen kadoksissa olevan osoitekirjan.

Lähetän tässä nyt myös kaikille teille rakkaat blogiystävät, kaikille teille lukijoille, enkelikortin.
Ottakaa tästä itsellenne tämä enkelikuva jouluiloa ja hyvää joulumieltä tuottamaan!Sain 5 kommenttia, jotka yritän vielä liittää tähän jatkoksi.
Blogger Hallatar sanoi...

Kiitos. =)

Kauniita enkeleitä. =)

19.12.2008 6:54

Poista
Blogger Eero sanoi...

Hienoja kortteja! Kiitos.

19.12.2008 11:56

Poista
Blogger Isopeikko sanoi...

Peikkoterveiset. Joskus aika kuluu liian nopeasti, joskus liian hitaasti.

20.12.2008 18:18

Poista
Blogger Sari sanoi...

Oikein rauhallista joulua sinulle. Ihania joulukortteja.

22.12.2008 11:59

Poista
Blogger -A- , Keltaisen talon erakko sanoi...

Rauhaisaa ja hyvää joulun aikaa Marja-Leena! Lähdin täältä blogistasi enkeli kainalossa, oli niin soma =) kiitos!

23.12.2008 22:50

Poista


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti