maanantai 23. helmikuuta 2009

Yllätyspaketti

Torstaina, jolloin sain kaksi kirjettä salaisilta ystäviltäni, posti toi myös pakettikortin. Yllätyspaketin lähettäjäksi osoittautui "Ystävä Susirajan takana". Sisällys vei minut aivan sanattomaksi! Katsokaa itse:


Kaksi taulua, toisessa Marilyn ja toisessa Elvis. Kiitos!


Sitten postikortteja iso nippu, kiiltokuvia ja lastenleikeissä olleita vanhoja paperinukkeja. Tämä ystävä on selvästikin lukenut Nukkemaailma-blogiani ja varmaan Eläinmaailma-blogianikin! :D Kiva!
Lähetys sisälsi väripapereita monenlaisia ja kartonkeja. Lisäksi mukana oli kaksi isoa muovipussillista aikauslehdistä leikattuja kuvia, toisessa pussissa pääasiassa koirienkuvia ja toisessa kukka-aihetta. Kierrätysmatskuna olisi kiva saada myös enkelien ja kissojenkuvia. ;) Tosin minulla noita kaikenlaisia aikakauslehdistä leikattuja kuvia alkaa olla jo liiaksi asti.

Laittelin paperinuket valkoisen paperin päälle, niin että ne näkee paremmin.

AriadneKristiina
Erityisen kiva oli saada nuo paperinuket, varsinkin Ariadne, joka on aika hyväkuntoinen. Kiitos! Samoin kiiltokuva-arkit ovat hienoja.

Mukana oli myös pussillinen pieniä jouluaiheisia puukuvioita.

Tässä nämä ystävän lähettämät vanhat postikortit:

Kiitos paljon ystävä siellä Susirajan takana! Halauksia!

4 kommenttia:

 1. Kävin katsomassa Erilaisen Vaihdon kommenteissa, että olit säikähtänyt "lämmin hetki" -aihetta. Eihän sen toki tarvitse saunaan liittyä! (Minulle tuli ennemminkin mieleen ystävyys, perhe, etelänloma jne.) - Taisi hämmentää se Pirjon pohjustus siellä postauksessa. Itse asiassa en ihan ehdottanut saunaa aiheeksi, vaan "pesua", koskapa olen nähnyt monissa vintage-kuvasarjoissa vanhoja pesuaine- ja saippuamainoksia, ja kun itse "fanitan" pyykkinarukuvia. No, ne kuvat eivät nyt ehkä hirveän hyvin tähän aiheeseen sovi, mutta jotain muuta sitten... Toivottavasti et sentään luovuttanut leikistä, että minulla on pari :)!

  VastaaPoista
 2. Poistin kahteen kertaan tulleet kommenttisi niin kuin pyysit, vaikka oli niissä hieman eri asioitakin.

  Ei, en ole perääntymässä siitä ATC-korttijutusta. Ei minulla sauna-aihetta ole kuin yksi, jos sen nyt laitan. Muut ovat muuten "lämpimiä".

  VastaaPoista
 3. Kiitos Marja-Leena ystäväni sanoistasi. Äsken otin 800-buranan, kättä särkee, yläpaine oli tänä aamuna hieman laskenut. No, lääkäri kattoo klo 14.00

  VastaaPoista