perjantai 30. tammikuuta 2009

Pari piirrostani

Tässä kaksi piirtämääni eläinmuotokuvaa. Molemmat ovat 1980-luvulta. Kuvasin ne ulkona hämäränä talvi-iltapäivänä, kun haimme pois taulujani eräästä ajat sitten päättyneestä näyttelystäni.


Tässä on lapsuuskotini kissa Miisku. Se eli villinä ja vapaana maaseudun rauhassa ( :D, seikkaillen ja kunnollisia tappeluja kokien, sillä silloin se oli leikkaamaton kolli). Miisku muutti äitini mukana kaupunkiin 8-vuotiaana, jolloin se leikattiin.


Tässä on unohtumaton ystäväni Roi, joka eli muutamaa viikkoa vaille 16-vuotiaaksi. Tämän parempaa eläinystävää ihminen ei voi saada.

Molemmat työt ovat öljypastelleja ja ne esittävät perheemme lemmikkejä. Kokoa tauluilla on noin 70 cm.

3 kommenttia:

 1. Täällä Kortti-Ystäväsi tuli tutustumaan blogiisi. Todella kauniita maalauksia! Postia laittelen tulemaan ensi viikolla:)

  VastaaPoista
 2. Tosi upeita kuvia ! Tuo collie on lemppari, koska meillä on 8 kk:n ikäinen Simbapoika. Mukavaa, kun sain sinut korttiystäväkseni. Vihje: tykkään uskonnollisesta materiaalista.
  Oikein mukavaa lauantai-iltaa sinulle.

  VastaaPoista
 3. Löysin sinut Korttiystävä- ja Erilainen Vaihto -blogien kautta: tämä näyttääkin oikein kiinnostavalta! Täytyypi palata tänne :).

  VastaaPoista