perjantai 14. syyskuuta 2012

Ystävien runsaat yllätykset

Siirto jälleen aikaisemmasta blogistani:

Maanantai 23. helmikuuta 2009

Kuva: © Marleena
Kuvassa Sannan eli"Enkelin" yllätyslähetys

Torstaina posti toi kaksi isoa kirjekuorta ja pakettikortin.
Pulleita kirjekuoria tutkiessani huomasin molempien kuorien sisältävän salaisen ystävän lähetyksen. Toinen oli "enkeliltä", joka tuurasi omaa SAY:täni, joka oli jostakin syystä kadoksissa. Sisältö osoittautui runsaaksi ja monipuoliseksi: helmiä ja nauhoja ja väripapereita, värillisiä kontaktimuoviarkkeja ja Franklin-tarrat, sammakkoleimat ym. Kiitos paljon Sanna!

Jännittyneenä avasin sitten toisen kuoren ja mitä sieltä tulvahtikaan:

Kuva: © Marleena
Tarra-arkki ja väripapereita monenlaisia ja kolme neliökorttipohjaa ja kaunis rusettikoristeinen kortti, jossa luki:
Salainen ystävä on kuin auringonsäde, vaikkei sitä näe on se silti olemassa ja se tuo valoa ja lämpöä sinulle pienen pieni säde kerrallaan.

Ja kuoren päällä vielä viesti:
"Tämä ei vielä ole helmikuun II lähetys, vaan..." ja allekirjoitus: Salainen

Monet kiitokset SAY!

Tämä viikko on ollut niin hankala, että vasta nyt laskiaissunnuntaina olen ehtinyt laittamaan tämän postauksen.
Toivottavasti ystävät olette saaneet syödäksenne laskiaispullia! Olisi voitu syödä yhdessä, jos olisitte olleet täällä. =) Tässä teille kummallekin omat virtuaalilaskiaispullat teen tai Latten kera!


Kuva: © Marleena
4 kommenttia:

 • Anonyymi helmikuuta 23, 2009
  Tervehdys taas Marja-leena! Täällä salainen ystäväsi taas kurkkii blogiasi. Häärään täällä helmikuun 2.lähetyksesi kera :) Minun täytyisi tarkentaa vielä nuista mieltymyksistäsi että minkälaisia kiiltokuvia keräät? Uusia, vanhoja, millaisia aiheita vai kelpaako kaikki? Mitkä ovat mieluisimpia kiiltokuvissa?
  Ja samoin millaisia paperinukkeja keräät, en tiedä niistä paljoa mutta täytyykö olla jotain tietyn "merkkisiä", vanhoja vai uusia jne? Entäs kelpaako itsetehdyt paperinuket?
  Ja olit kirjoittanut että keräät leikkikaluja, tarkoitatko ihan oikeita leikkikaluja vai kenties näitä nukketaloihin kuuluvia minileikkikaluja, vai mitä?
  Hih paljon kysyttävää, saysi on täällä hieman tumpelona :D mutta hyvähän se on kysyä etten lähetä ihan mitä sattuu :)

  T:salainen ystäväsi

 • Anonyymi helmikuuta 23, 2009
  Ainiin, ja minä otan tuon teen virtuaalipullan kera, kiitoksia :D naminami.

 • Marja-Leena helmikuuta 24, 2009
  Salaperäinen SAY:
  Olen ihan otettu, kun kyselet noin tarkkaan. :)

  Kerään tosiaan kaikelaista aina eriparisista ruusukuvioisista kahvikupeista lähtien. Saa nauraa! Vaan kerronpa, kun kysyit:
  Kaikki ehjät leikkikalut otan aina talteen meidän roskahuoneestakin. HUH, menin kertomaan!;) Kurkkaapa vanhaa kirjoitustani 23.9.08:
  http://marjaleenakirjonen.blogspot.com/search/label/Leikkikalumuseo
  Kaiken merkkiset käyvät. Paperinuket, kiiltokuvat, uudet ja vanhat, ehjät, niin itse tehdyt kuin lehdistä leikatutkin. Kiinnostavimmat ovat satuaiheiset sekä kissa- + enkeliaihe. Myös postikorteista. Nukketalokokoiset esineet kaikki.
  Ja tietysti askartelumatsku. Aloin taas kiinnostua leimailustakin. Kiitos kysymästä! :)


 • Anonyymi helmikuuta 25, 2009
  Oi, hieno juttu tuo lelumuseo! Aivan mahtava idea! Kiitos tarkennuksesta, minulla kun oli vähemmän aikaa tutustua sinuun ja mieltymyksiisi niin meinasi jo hätä tulla kun kiireen kanssa kasasin lähetystä, mutta nythän tämä lähtee tästä rullaamaan kyllä kun nuin paljon on mitä otat vastaan. Ja leimailusta jos olet taas innostunut on se parempi kuin hyvä koska kerkesin jo edelliselle saylle ostaa leimoja ja ihmettelinkin jo että minne ne tungen kun ylimääräisiä ovat ja sinä ilmoitit ettet niin välitä niistä :) Odotan jo innolla milloin pääsen kokoamaan jo seuraavaa lähetystä sinulle!!
  Ainiin ja mitenkäs, oletko kiinnostunut decoupage-tekniikasta, oletko kokeillut tai haluaisitko kokeilla?

  Kevät mielellä: salainen ystäväsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti