lauantai 21. heinäkuuta 2012

Kalligrafiaa alustavasti (Aikaisemmasta blogistani)PERJANTAI, 16. TAMMIKUUTA 2009
Kalligrafiaa alustavastiPerjantai 16.9.09

En ole pitkään aikaan tekstannut. Hankin tämän setin (kuva yllä) syksyllä Lidlistä ja ajattelin käyttää sitä joulukortteja tehdessäni, mutta tein sitten joulukortit aivan muulla tavoin. Nyt, kun innostuin 52Q:sta ym. (Katso Mynskän postaus), etsin tämän Calligraphy Setin esille ja ajattelin kokeilla sitä ainakin hiukan tuossa 52Q:n tehtävien toteutuksessa. Tosin huomenna on tarkoitus käväistä Matkailumessuilla, joten päivä mennee suurelta osin Messukeskuksessa.

Löysin samaisesta setistä infoa weppisivulta, jossa on myynnissä monenlaisia tekstaustarvikkeita. Tämän laatikon kooksi ilmoitetaan 21 x 25,5 x 3,5 cm. Tässä esittelykuvat:


Ostin viimeisen pakkauksen. Se ei ollut suojakalvon sisällä, mutta kaikki settiin kuuluva oli tallella. Weppisivun esittelyssä lukee "Luxury calligraphy set in board gift box. Price with TVA 19%: 240.00 Lei." Pahvilaatikko on päällystetty jonkinlaisella "ruskahtavalla" paperikankaalla. Hintaa en nyt muista, mutta ei se kauhean kallis kuitenkaan ollut.

Tuo sana ruskahtava on jäänyt mieleeni keskikouluajoilta. Sanaa käytti Raision yhteiskoulussa kuvisopettajamme taidemaalari Kaija Malka o.s. Suuvuori. Hän käski meidän päällystää kuviksen vihkomme ruskahtavalla paperilla. Siihen aikaan mikään ei ollut oppikoulussa ilmaista. Meidän piti ostaa kaikki kirjat, vihot, paperit, värit jne. itse. Muistan vielä tarkasti millaista ruskahtavaa paperia ostin tuon kuviksen vihkoni päälle. Huvittavaa kyllä en sitten mitään muuta muistakkaan koko vihosta saati kunnolla kuviksen tunneistakaan. No, ehkä sitten kun lähimuistini alkaa iän mukana joutua tiukille, alan muistaa noita vanhoja asioitakin. :)

Boxin sisällys on seuraavanlainen: puinen kynänvarsi ja 5 kpl tasateriä, 15 ml sinistä mustetta, sinettileimasin ja tanko kullanväristä leimasinvahaa, kymmenen korttia ja kuorta sekä pikku kirjasen nimeltä Johdatus kalligrafiaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti