tiistai 21. huhtikuuta 2009

ATC-kortteja Päivän sana -aiheesta

Tietokoneeni jumittumisen takia Erilaisen vaihdon Päivän sana-aiheiset ATC-korttini myöhästyivät aikataulusta tosi paljon. En ollut kirjoittanut ylös, milloin niiden pitää olla valmiit ja niinpä ne lähtivät Pirjolle viikon myöhässä. Korttien piti olla perillä jo 7.4. Kirje lähti kuitenkin vasta 15.4.09 ja oli toivon mukaan perillä 16.4.09. HUH HUH! Pahoittelen.
Esteriltä sain hänen tekemänsä kauniit ATC-kortit silloin kuin pitikin. Kiitos! Lisään tähän kuvan myöhemmin.
Tässä omat Pirjolle tekemäni ATC-kortit:



Ja tässä se aineisto, mikä lähti korttien mukana:

maanantai 20. huhtikuuta 2009

Ihmeellistä! Ainakin Internet-yhteys toimii taas!

Maanantai 20.4.09
Kummasti reilu kaksivikkoinenkin hujahtaa ilman erityisempiä bloggauksia. =) Kahta tietokoneasiantuntijaa ehdin jo koneeni kanssa vaivata. Kummaltakaan ei tullut apua. Olin jo valmis laittamaan koneeni alkuvaiheeseen siis tehtaalta tulokuntoon (käyttöjärjestelmä uusiksi), mutta siihenkään en saanut oikeita neuvoja, joten yllättäen keksin tänään itse ratkaisun, jolla sain netin taas toimimaan. Jotain kökköä koneessa yhä on, mutta toistaiseksi tyydyn tähän tilanteeseen. Jos käyttöjärjestelmä laitetaan koneeseen uudestaan, pitää myös kaikki ohjelmat laittaa uudestaan.

Kevät on mitä ilmeisimmin tullut Helsinkiinkin, vaikka tuuli on kylmä ja pureva. Luntakaan ei oleoikeastaan muualla kuin meidän pihalla siinä kohdassa, mihin talvella lumitöissä huoltomiehet kasasivat sitä lumivuoreksi.



Tänään näin ensimmäisen västäräkinkin. Ainakin luulen, että tuo lintu oli västäräkki. Kuvat ovat aika huonoja, kun lintu oli aika kaukana ja liikehti vikkelästi.

tiistai 14. huhtikuuta 2009

Huhtikuun 1. korttiystävä-vaihto



Tässä malli, jonka mukaan 1. huhtikuun kortti pitää tehdä. Kuva kortistani tulee tänne näkyviin, kun saan koneeni kuntoon.

LISÄYS 21.4.09
Tässä vihdoin kuva Pirjolle lähettämästäni kortista, jonka tein Korttiystävä-vaihdossa ylläolevan mallin mukaan. Tein Pirjolle jo aikaisemmin pääsiäiskortin, joten nyt omavaltaisesti (toivottavasti kukaan ei pahastu) mukailin pääsiäiaiheesta opiskeluun liittyvän kortin ja mukana on tietysti höyheniä, kuten Kat oli määrännyt:




Surkean epätarkka kuvasta tuli,kun yritin ehtiä laittamaan Pirjolle kirjeen postiin ennen klo 17:ää, jolloin viimeiset lähetykset seuraavan päivän kuljetuksiin otetaan vastaan. Kirje lähti kuitenkin vasta 15.4.09 ja oli toivon mukaan perillä 16.4.09

Tässä tilpehöörit, jotka menivät Pirjolle kortin mukana:

TIEDOTUS: Oma tietokoneeni jumissa

Tietokoneeni on vielä jumissa. On ollut jo toista viikkoa. Nyt vain vieraalla koneella pikapostaus. Toivon saavani koneen kuntoon tänään tai huomenna.

sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Askartelutavaravaihto

Torstaina 2.4.09 lähetin tällaisen kirjeen Orvokille. Tarkoituksena on, että näistä materiaaleista Orvokki rakentelee kortin:



Oma Eikulta saamani materiaali on tällainen.

lauantai 4. huhtikuuta 2009

Vanha maalaukseni

Perjantaina sain postissa ison pahvisen kirjeen. Sisällä oli tämä:



Naivististen kokeilujeni ajoilta öljymaalaus, Klovnityttö ja kissa, jonka annoin joskus eräälle sukulaiselleni. Hänen kuolemansa jälkeen taulu on jälleen palautunut minulle. Sekä kiilakehykset että varsinaiset kehykset oli otettu pois ja taulussa on pieni viiltohaavakin reunassa, mutta olen iloinen, että sain tuon maalaukseni takaisin. Sillä on ikääkin jo yli 12 vuotta.