maanantai 20. huhtikuuta 2009

Ihmeellistä! Ainakin Internet-yhteys toimii taas!

Maanantai 20.4.09
Kummasti reilu kaksivikkoinenkin hujahtaa ilman erityisempiä bloggauksia. =) Kahta tietokoneasiantuntijaa ehdin jo koneeni kanssa vaivata. Kummaltakaan ei tullut apua. Olin jo valmis laittamaan koneeni alkuvaiheeseen siis tehtaalta tulokuntoon (käyttöjärjestelmä uusiksi), mutta siihenkään en saanut oikeita neuvoja, joten yllättäen keksin tänään itse ratkaisun, jolla sain netin taas toimimaan. Jotain kökköä koneessa yhä on, mutta toistaiseksi tyydyn tähän tilanteeseen. Jos käyttöjärjestelmä laitetaan koneeseen uudestaan, pitää myös kaikki ohjelmat laittaa uudestaan.

Kevät on mitä ilmeisimmin tullut Helsinkiinkin, vaikka tuuli on kylmä ja pureva. Luntakaan ei oleoikeastaan muualla kuin meidän pihalla siinä kohdassa, mihin talvella lumitöissä huoltomiehet kasasivat sitä lumivuoreksi.Tänään näin ensimmäisen västäräkinkin. Ainakin luulen, että tuo lintu oli västäräkki. Kuvat ovat aika huonoja, kun lintu oli aika kaukana ja liikehti vikkelästi.

2 kommenttia:

  1. No kiva, että kone pelittää taas :). - Juu-u, kyllä se västäräkiltä näyttää, eli siitä sitten "vähäsen", jotta kesään päästään. (Täällä Tampereen seudulla oli kyllä viime yönä 10 astetta pakkasta...)

    VastaaPoista
  2. Täällä Helsingissäkin oli tänä aamuna peräti 4-5 pakkasastetta!

    VastaaPoista