maanantai 11. toukokuuta 2009

Työpaineita

11.5.09
Viimeiset kaksi viikkoa on mennyt hirveässä työpaineessa, aamulla seitsemältä ylös ja kotiin noin klo 22. Enpä ole ehtinyt edes tietokonetta avata, yhden kerran korkeintaan ja kerran pari sähköpostit lävitse... Katsotaan joko ensi viikolla jäisi aikaa päivittää kuvia.

Tässä viimeisin kirjahankintani: Kalligrafian taito.

Professori Ralph Cleminson (toim.): Kalligrafian taito (The Complete Guide to Calligraphy). Suom. Vuokko Koho. Multikustannus. 224 s. 45 e.

Professori Ralph Cleminson (toim.): Kalligrafian taito (The Complete Guide to Calligraphy). Suom. Vuokko Koho. Multikustannus 2007. 224 s. 45 e. Ihan noin paljon en kirjasta maksanut, sillä ostin sen poistoeristä.

Siinä kirja, jota olen ihastuksissani tutkinut, vaikken ole vielä ehtinyt mitään sen ohjeista kokeilla.

6 kommenttia:

 1. Hyvä että olet saanut lähetykset kaikki ajallaan :D oli jo huoli. Kiitos vastauksesta.

  VastaaPoista
 2. Näyttää kovin mielenkiintoiselta. Ekaksi huomioni kiinnittyi noihin kanjeihin :)

  VastaaPoista
 3. Oletko laittanut molemmat askartelutavarabaihtojen nauhakuoret liikkeelle?

  VastaaPoista
 4. Kyllä. Postitin ne kuoret jo kauan sitten. Laitoin Sinulle siitä sähköpostitse jo tiedon, silloin kesäkuun alussa jolloin kysyit asiasta. Lähetin ne eteenpäin joko toukokuun lopulla tai kesäkuun alussa niille, joiden osoitteet olin saanut sähköpostitse. Siis Eilalle ja Jasulle.

  VastaaPoista
 5. Mielenkiintoinen kirja! Kokeilin nuorempana tyttönä kerran kalligrafiaa, ja mukavaa puuhaahan se oli :) Kerhossa kokeiltiin isommalla porukalla, mutta eipä ole sen jälkeen toiste tullut kokeiltuakaan.

  VastaaPoista
 6. Olen ollut juuri kalligrafiakurssilla, mielenkiintoista ja haastavaa! Opettaja suositteli juuri tätä kirjaa !!!

  VastaaPoista